FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Alleenstaande villa uitzonderlijk rustig gelegen in een groene omgeving, aan de rand van het Zoute vlakbij de Kalfsmolen en de Graaf Jansdijk.

Woning in Knokke-Zoute

Te koop prachtig gerenoveerde woning te koop bij Immo Knokke Real Estate Te koop prachtig gerenoveerde woning te koop bij Immo Knokke Real Estate Te koop prachtig gerenoveerde woning te koop bij Immo Knokke Real Estate Te koop prachtig gerenoveerde woning te koop bij Immo Knokke Real Estate salon
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Oppervlakte grond: 988 m²
Garage / Parking 1 / 3
Bewoonbare oppervlakte: 289 m²
Bouwjaar:
Renovatiejaar:
1991
2023

Alleenstaande villa rustig gelegen in een oase van groen in een doodlopende straat vlakbij de Kalfsmolen en de Graaf Jansdijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woon- en eetkamer met toegang tot de de perfect georiënteerde tuin. Volledig ingerichte keuken met alle keukentoestellen en gezellige ontbijthoek. Aanpallend praktische wasruimte/berging. Op de verdieping: master bedroom met badkamer (bad, douche, lavabo en toilet). 4 volwaardige slaapkamers met elk hun privatieve douchekamer. Op de 2de verdieping: 2 ruime slaapkamers met gedeelde douchekamer. Inpandige garage. Meerdere parkeerplaatsen. Zwembad. De villa is momenteel in renovatie. Contacteer Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen of om de plannen te raadplegen.

EPC score 198 kwh/m²
EPC label B
Unieke code UC: 3014336
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
G-score A
P-score A
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556