FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Appartement heel goed gelegen in het Zoute op enkele stappen van de Wandeldijk en de Kustlaan met prachtige zonneterrassen.

Appartement in Knokke-Zoute

Te Koop appartement East Bay Knokke Real Estate Kustlaan Zeedijk Te Koop Zoute Knokke Appartement Kustlaan Knokke Real Estate Knokke Real Estate Kustlaan Te Koop
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Garage / Parking 0 / 1
Bewoonbare oppervlakte: 115 m²
Bouwjaar:
Renovatiejaar:
1986
2018

Luxueus appartement heel goed gelegen in het Zoute in de villa residentie East Bay op enkele stappen van de Wandeldijk en de Kustlaan met prachtige terrassen. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Woonkamer uitgevend op het zuid georiënteerd terras met prachtig zicht op het Zoute en het Zwin. Open, volledig ingerichte keuken. 2 volwaardige slaapkamers met elk hun privatieve bad-en douchekamer. Beiden kamers geven uit op het zuidgericht terras. Op de verdieping: 3de slaapkamer met aansluitend badkamer en ruim solarium van 30m². Privatieve kelder. Mogelijkheid tot aankoop van een box in de residentie. Aandacht voor duurzame materialen, goede ligging, zuid gerichte terrassen, in een villaresidentie in het Zoute vlakbij zee. 

EPC 173
Unieke code UC: 1946078
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556