FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Fantastisch gerenoveerd appartement met zuidgericht terras, ideaal gelegen in een voorname villa residentie in hartje het Zoute.

Appartement in Knokke-Zoute

Te koop appartement Knokke Real Estate Luxevastgoed appartement te koop. Knokke Real Estate Knokke Real Estate te koop Kustlaan Te koop appartement Knokke Real Estate te koop Knokke Villaresidentie
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Garage / Parking 0 / 2
Bewoonbare oppervlakte: 90 m²
Bouwjaar:
Renovatiejaar:
1965
2016

Hedendaags luxueus gerenoveerd appartement in een villa residentie in Knokke-Zoute genietend van een open, groen zicht - op wandelafstand van de zee en het strand. Indeling: inkomhal met apart toilet, ruime salon genietend van een mooie lichtinval door de grote glaspartijen en uitgevend op het zuid gerichte terras, volledig uitgeruste keuken met eiland en zit mogelijkheid, master slaapkamer met ingemaakte kasten en bijhorende badkamer. 2de slaapkamer met 2 bedjes met eveneens ingemaakte kasten en aansluitend douchekamer. Kelder. Mogelijkheid tot aankoop van dubbele garage in de residentie. Ideaal gelegen te hoogte van de wandeldijk in het Zoute. Exclusief te koop bij Knokke Real Estate.

EPC 162
Unieke code UC: 1815582
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556