FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Prachtige lichtrijk appartement met een façade van 7 m in hartje Zoute op wandelafstand van het strand en het Dominicanenkerkje.

Appartement in Knokke-Zoute

Knokke Real Estate appartement hartje zoute te koop Prachtig appartement hartje Zoute Knokke Real Estate Prachtig appartement hartje Zoute Knokke Real Estate Te koop Knokke Real Estate appartement hartje Zoute
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte grond: 120 m²
Bewoonbare oppervlakte: 114 m²
Bouwjaar:
2020

Prachtige lichtrijk appartement met een façade van 7m in hartje Zoute op wandelafstand van het strand en het Dominicanenkerkje. Toplocatie genietend van een mooi open zicht over de villa’s van het Zoute. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke ruime woon- en eetkamer uitgevend op terras met prachtig open zicht op de villa's van het Zoute. Open keuken uitgerust met Miele toestellen. Ruime berging. 1ste ruime slaapkamer met douchekamer en ingemaakte kasten. 2de ruime slaapkamer met bureau en aansluitende douchekamer. Gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid om een dubbele autostaanplaats naast elkaar aan te kopen in de residentie. Bezoek sterk aanbevolen! Exclusief te koop bij Immo Knokke Real Estate. 

EPB Bij oplevering
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556