FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Sublieme villa in de Sparrendreef hartje Zoute, vlakbij het Dominikanenkerkje en op enkele passen van de Royal Zoute Golf Club.

Woning in Knokke-Zoute

Sublieme villa in hartje Zoute te koop bij Knokke Real Estate Sublieme villa in hartje Zoute te koop bij Knokke Real Estate Villa in hartje Zoute te koop bij Knokke Real Estate
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Oppervlakte grond: 928 m²
Garage / Parking 2 / 3
Bewoonbare oppervlakte: 472 m²

Sublieme villa in de Sparrendreef hartje Zoute, vlakbij het Dominikanenkerkje en op wandelafstand van de Royal Zoute Golf Club. Toplocatie in het groen, met volledige privacy en omgeven door rust.Indeling: inkom met vestiaire en toilet, lichtrijke zithoek met aansluitend eetplaats uitgevend op de zonnige tuin met zwembad, volledig geïnstalleerde keuken en praktische berging. Op de 1ste verdieping: master slaapkamer met aansluitend dressing en volwaardige badkamer en apart toilet. 2de en 3de ruime slaapkamer met elk hun eigen badkamer. Op de 2de verdieping: vierde en vijfde slaapkamer met elk hun eigen badkamer. Multifunctionele ruimte: bureau, tv-kamer,... Prachtige groene zichten vanuit de villa. Garage voor 2 wagens en meerdere parkeerplaatsen voor de villa, met prachtige inrit via het Hollandspand. Interieur wordt gerealiseerd door Chrisma, de aanleg van de tuin door D. Eeman. De oplevering is voorzien voor januari 2023. De villa wordt verkocht onder registratierechten.

Unieke code UC:
EPB EPB bij oplevering
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556