FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Uitzonderlijk hoekappartement van 197m² met frontaal zeezicht en zwinzicht gelegen in een voorname residentie in het Zoute, ter hoogte van de Wandeldijk.

Appartement in Knokke-Zoute

Te koop Knokke Real Estate Zwynelande Te koop Knokke Real Estate Zwynelande zee-en zwinzicht Te koop Knokke Real Estate Zwynelande
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bewoonbare oppervlakte: 197 m²
Bouwjaar:
Renovatiejaar:
1969
2007

Uitzonderlijk hoekappartement van 197m² met frontaal zeezicht en zwinzicht gelegen in een voorname residentie in het Zoute, ter hoogte van de Wandeldijk, het Zwin en de zeilclub RBSC. Indeling van het appartement: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Open volledig ingerichte keuken. Lichtrijke leefruimte met fantastische breedte uitgevend op de tuin en het terras met frontaal zeezicht. 4 slaapkamers waarvan de master slaapkamer met aansluitend de badkamer. 2 ruime slaapkamers voorzien van een douchekamer. 4de slaapkamer. Praktische berging. Zonnig terras achteraan met zicht op het Zwin. Kelderberging en conciërge aanwezig in het gebouw. Gemeenschappelijke bovengrondse parkeermogelijkheden. Mogelijkheid tot aankoop van twee ondergrondse autostaanplaatsen in de residentie. Bezoek aan dit uitzonderlijke product op de Wandeldijk warm aanbevolen!

EPC 169
Unieke code UC: 1047172
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556