FR NL

Zoek, (ver)koop of (ver)huur exclusief vastgoed in Knokke

Anouska De Smul
+32 476 499 556
+32 50 64 10 10

Uitzonderlijk nieuwbouwproject gelegen op de zeedijk ter hoogte van het Albertstrand, tussen het casino en de RBSC zeilclub.

Project in Knokke

Nieuwbouw te koop Zeedijk nieuwbouw te koop Dagbeeld Zeedijk nieuwbouw te koop Zeedijk te koop Zeedijk 473 Knokke Real Estate
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bouwjaar:
2021

Uitzonderlijk nieuwbouwproject, residentie Emeraude en Regina Maris gelegen op de zeedijk ter hoogte van het Albertstrand. Een prachtige realisatie van de projectontwikkelaar Olste, welke gerenommeerd is in de realisatie van projecten op de Zeedijk. De aanwezigheid van de grote terrassen, zowel vooraan als achteraan, de ruime oppervlakte, de zonnige terrassen met zeezicht en zicht op het hinterland, de hoogwaardige afwerking,...geven een extra meerwaarde aan de appartementen. Mogelijkheid tot aankopen van parkeerplaatsen of garageboxen in de residentie. Een bezoek aan het modelappartement is mogelijk om een inzicht te krijgen in de hoogwaardige afwerking. Afwerking door de Maatwerker. Op heden beschikt het project nog over 4 mezzanine appartementen en 2 penthouses. Prijs vanaf € 1.850.000.

EPB bij oplevering
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Neen
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Neen
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Type Status

Appartement

Te koop

Meer info

Appartement

Te koop

Meer info

Appartement

Te koop

Meer info

Wenst u meer informatie of wilt u dit pand graag bekijken?
Neem contact op »
+32 476 499 556